La Prèvia | TTT Riga – Spar Girona

La Prèvia | TTT Riga – Spar Girona

Dia de partit. Dia d’aventures. La tercera participació de l’Spar Girona segueix aquest vespre -matx que es televisarà en directe a Esport 3 a les 20:00 h i en diferit per TV Girona- a Fontajau contra el TTT Riga. Respecte al Grup C de Fontajau, Alfred Julbé considera que “tots els equips que són aquí han treballat molt i els hem de respectar”.

La marató de tres partits en només quatre dies no ha d’afectar ni psicològicament ni físicament a l’Uni Girona. Segons el nostre entrenador, les gironines han “d’anar al 100% i fer com si només hi hagués un únic partit, sense reservar energia”. D’aquesta manera treurà els partits endavant, considera el tècnic.

Respecte a les rivals, a la seva lliga porten un total de 4 partits oficials. Un dels punts a destacar és que, des de la finestra FIBA, no s’han posat les vambes de joc, així que el seu rendiment a pista podria veure’s afectat per la regularitat del joc. Respecte al rooster, disposen de dues de les millors jugadores de la selecció de Letònia: Kitija Laksa (especialista de tres) i Kate Kreslina.

Tot i les molèsties de Julia Reisingerová, la txeca ha pogut exercitar-se amb total normalitat en l’entrenament d’aquest matí. D’aquesta manera, Alfred Julbé disposarà de totes les jugadores per aquest partit.

Attachment