LA PRÈVIA | SOPRON BASKET – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | SOPRON BASKET – SPAR GIRONA

Aquest dijous a les 18:00 h  tindrà lloc la jornada 8 de l’Euroleague Women. El partit s’emetrà per TV Girona, Esport 3 i YouTube.

Inici de la segona volta de l’Euroleague Women. En cas de superar de 6 o més al Sopron Basket, l’Spar Girona es situaria primera del Grup B de la competició continental.

No obstant això, el conjunt gironí afronta el partit amb les baixes de Frida EldebrinkMaría Araújo i Michaela Onyenwere, una dificultat afegida per intentar trencar la imbatibilitat de casa del Sopron Basket. Tot i aquesta estadística, les d’Alfred Julbe saben el que és sorprendre a domicili, doncs el Basket Landes era un dels conjunts que no havien perdut a casa abans de la nostra visita.

EL RIVAL

Si al partit d’anada a Fontajau David Gaspar va comptar amb bastantes baixes WNBA, per aquesta jornada el tècnic tindrà disponibles a Jelena BrooksBriann January i Shey Peddy, jugadores que han elevat el nivell del Sopron per situar-se a la primera posició del Grup B.

A aquestes tres jugadores se li suma l’altura de Bernadett Hatar (2,08 m), la quarta de l’Eurolliga en rebots (9 de mitjana i 13,6 punts) i la campiona de lliga amb l’Uni el 2019 Gabby Williams, l’estrella al perímetre i màxima anotadora amb 14,4 punts per partit.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

“Afrontem cada partit amb el màxim respecte. No es juga fins que no entres a la pista i les nostres sensacions abans de començar són sempre les mateixes: anar a guanyar i donar el màxim. I lluitar-lo fins al final”, va destacar Iho López a la roda de premsa.

Attachment