L’Spar Citylift Girona ofereix el títol de lliga a les institucions

L’Spar Citylift Girona ofereix el títol de lliga a les institucions

Després d’uns dies de celebració intensa, l’Spar Citylift Girona ha volgut oferir el trofeu que l’acredita com a campió de la Lliga Dia 2018-19 a les institucions que durant tota la temporada han donat suport al projecte i han contribuït a fer possible l’èxit.

Dimarts va ser l’Ajuntament de Girona qui va voler retre homenatge a l’equip; l’Alcadessa de Girona, Marta Madrenas, va rebre a les jugadores, cos tècnic i president al seu despatx, on no va dubtar en mostrar la seva felicitat per l’èxit aconseguit: “Heu demostrat que l’esport femení és un espectacle digne de seguir. Reivindico, davant dels mitjans, perquè les institucions donin sempre suport a l’esport femení. Us ho mereixeu. Vau demostrar que val la pena treballar per a vosaltres”.

Ajuntament

Seguidament, l’equip va oferir la copa a l’afició des del balcó de l’Ajuntament, on es van realitzar els parlaments del president, Cayetano Pérez, l’entrenador, Eric Surís, i la capitana, Rosó Buch.

Avui, dijous, ha estat el moment d’oferir el trofeu a la Diputació de Girona. Rebudes pel president de la Diputació, Miquel Noguer, la comitiva de l’Spar Citylift ha pogut celebrar el títol amb un dels seus col·laboradors institucionals. Noguer ha declarat que “l’any que ve no serà un any fàcil, perquè sereu l’equip a batre a la lliga i a Europa també us trobareu dificultats. Nosaltres continuarem estant al vostre costat i us esperonem perquè aquests èxits hi siguin any rere any. Estem orgullosos de vosaltres”.

Diputació

Més tard la recepció ha tingut lloc al Palau de la Generalitat. Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport, ha comentat que “per estar on esteu, la part institucional ha d’estar al vostre costat; ho està l’Ajuntament, ho està la Diputació i també la Generalitat. Hi serem amb la intensitat que sigui necessària perquè l’aventura del somni europeu sigui una realitat.” “Voldria posar en valor que vosaltres representeu un somni per a moltes noies que veuen com l’esport femení també pot arribar a les màximes fites”.

Generalitat

Attachment