La tercera victòria arriba a Donosti (IDK Gipuzkoa 45 – 67 Spar Citylift Girona)

IDK Gipuzkoa 45 – 67 Spar Citylift Girona

Tal com havia pronosticat el segon entrenador, David Muñoz, en la prèvia, comentant que “per nosaltres, la classificació d’IDK Gipuzkoa no és la realitat havent perdut dos partits. Estem segurs que serà un equip que estarà a dalt”, les donostiarres han sabut dur la batuta del partit durant el primer quart amb un gran percentatge des del tir exterior -50% des dels 6,75 metres-.

Els atacs fluids d’IDK han estat contrarestats amb un encert gironí que ha anat en augment a mesura que passaven els minuts. En el segon quart, un parcial matiner de 0-8 ha posat les d’Eric Surís per davant en el marcador mostrant-se còmodes sobre el parquet. A la mitja part s’hi ha arribat amb un 31-41.

A la represa, la sensació de partit controlat s’ha accentuat –un parcial de 7 a 16 ha consolidat l’avantatge gironí-. Transicions ràpides, un bon percentatge de tir exterior -58%- i defenses sòlides han donat la victòria a l’equip en una pista històricament molt complicada.

Finalment, amb un resultat de 45-67, l’Spar Citylift Girona compta, de moment, els partits per victòries i arribarà al seu debut a Fontajau, davant Durán Maquinaria Ensino Lugo, amb la confiança de situar-se en una primera posició ara per ara compartida.