LAIA PALAU: “HEM D’INTENTAR ARRIBAR AL MÀXIM QUE PUGUEM”

LAIA PALAU: “HEM D’INTENTAR ARRIBAR AL MÀXIM QUE PUGUEM”

Després de la final contra el Perfumerías Avenida, Alfred Julbe i Laia Palau van assistir a la roda de premsa post partit. La capitana de l’Uni va considerar que va ser una final “bonica i això sempre s’agraeix per a l’espectador. No hem sigut capaces d’arribar al nostre màxim, tot i que tinc la sensació que l’equip ha crescut molt en aquesta última fase de Quarts de Final i en aquesta Copa de la Reina contra el Salamanca”. I és que la barcelonina sent “molt d’orgull per la capacitat de reacció que hem tingut al final, igual que vam tenir al tercer partit allà. Crec que l’equip va guanyant consistència en certes coses”.

Si una cosa se’ns ensenya des de petits és que s’ha de lluitar pels somnis, i això Laia Palau ho té molt clar. “Fa res competíem per estar a una Final Four i avui intentàvem somiar amb un títol. Els somnis s’han d’intentar perseguir fins a l’últim minut. Hem arribat a la final per guanyar-la, o almenys per intentar-ho”.

Tot i que el matx, en algun moment, ha estat marcat per la falta de forces i la bona energia de les blaves, les gironines han “reaccionat molt bé i hem estat molt a prop, realment, de donar-li la volta a la diferència”, expressava Julbe.

La capitana sent ràbia i tristesa a parts iguals. “Fa ràbia perquè totes pensem que podríem haver fet molt millor les coses, i la tristesa perquè penses que se t’ha escapat una oportunitat”. No obstant això, “per mi, haver sigut capaces de reaccionar al final ja és molt. Crec que estem essent un rival dur que les fa ser millors i que ens fan ser millors. Aquí està la gràcia de l’esport: la rivalitat, que ens fa créixer a tots”, explicava Palau amb orgull.

Lliga i Play-Off

És ben sabut que al món de l’esport no hi ha gaire temps per pair els resultats, “i aquesta és la sort que tenim. La derrota és un pal, sempre és difícil de digerir”, pensa Palau. “La victòria tampoc et permet celebracions molt llargues, l’únic que el sentiment és molt diferent”, afegeix Julbe.

I és que el calendari que els queda a l’Spar Girona d’aquí a final de temporada no és per menys. “Hem de seguir pensant que val la pena jugar amb qui juguem, amb les companyes que som i el grup que tenim. Ens queden moltes coses per fer i ens tornarem a aixecar. Hem d’intentar arribar al màxim que puguem”, finalitzava la barcelonina.

Attachment