L’SPAR GIRONA CAU A LA FINAL DE LA COPA

Ho han intentat fins el final les nostres jugadores, que semblava que ho teníem tot perdut a l’inici del darrer quart, i tot així a falta de un minut per acabar l’enfrontament les nostres només perdien de 2 punts (després d’arribar a perdre de fins a 15 punts). Finalment, el Perfumerías Avenida s’ha imposat per 74 a 69.

Igualtat en els dos costats de la pista
Duel molt interessant de les dues capitanes en el tram inicial de partit. Mentre que per part de l’Uni Laia Palau ha inaugurat el marcador amb un tir en suspensió (organitzant també el joc de les nostres), Sílvia Domínguez ha portat la batuta de l’Avenida per avançar al conjunt de Salamanca (6 a 4). Amb ganes de revertir la situació, l’Spar s’ha tancat en defensa per buscar solucions i les transicions ofensives ràpides han canviat la dinàmica del partit (cistelles de Julia i Burke, 6 a 8). Amb el pas dels minuts, la igualtat en el xoc s’ha mantingut en tot moment i les interiors d’ambdós equips (9 punts de Julia i 6 de Hof) han mantingut un duel vibrant a la pintura (14 a 15). Les suplents han continuat amb el ritme de l’Spar i les nostres jugadores han mantingut la diferència fins al final del primer quart (22 a 21).

Com no podia ser d’una altra manera, el tram inicial del segon parcial els dos conjunts han tirat de coratge per defensar els colors i mantenir les esperances dels equips. No obstant això, Sílvia Domínguez ha tornat a aparèixer per ajudar al Perfumerías a imposar un parcial de 8 a 3, obligant al nostre entrenador a demanar temps mort. Tot i la diferència, Michaela Onyenwere ha agafat responsabilitats ofensives, canviant la dinàmica i avançant de nou a l’Spar en el partit amb un gran triple (10 punts de l’americana, 30 a 31). De nou, Hof i Reisingerová han mantingut un duel vibrant sota la pintura on el màxim beneficiat ha sigut l’espectador amb l’intercanvi de cistelles (34 a 35). I en aquest final també se li ha sumat Copper, que amb la seva velocitat ha ocasionat problemes a la nostra defensa (43 a 39).

El bonus perjudica l’Uni Girona
La represa ha costat d’arrencar per ambdós equips, però un cop inaugurat el marcador per part nostre, el partit s’ha escalfat de veritat: de fet, el triple de Domínguez ha sigut contestat amb una gran jugada de Burke que ha acabat amb 4 punts (2+1 i tècnica d’Íñiguez, 46 a 45). No obstant això, la intensitat de l’Avenida sota cistella ha portat a l’Uni a cometre faltes personals i el Perfumerías s’ha tornat a diferenciar des del tir lliure (51 a 47). Tot i la nostra aproximació gràcies al triple de Flores, de nou les faltes personals han sigut la principal vía d’escapament de l’Avenida i un triple de Samuelson ha posat el +10 a favor del Perfumerías, imposant-se l’Avenida en el tercer quart per 65 a 52.

Amb ganes de remuntada, les nostres jugadores han focalitzat els atacs a la llarga distància i finalment un triple de Frida ha posat el -10 en el marcador (67 a 57). El tram mig de l’últim quart ha estat marcat per les imprecisions en atac d’ambdós conjunts, i és que a falta de només tres minuts el marcador reflectia encara un 69 a 59. Però l’entrega de les nostres ha canviat completament el partit, i és que a falta només un minut l’Spar s’ha situat a només 4 punts gràcies a l’encert des de la llarga distància. Finalment, tot i la bona dinàmica de les nostres, els últims tirs han sigut errats i l’Avenida s’ha imposat per 74 a 69.