L’SPAR GIRONA HAURÀ DE FER LA GESTA A FONTAJAU

La primera derrota a l’EuroCup Women arriba en el pitjor moment. L’Uni Girona ha jugat 30 minuts molt bons a Istanbul (56 a 53), però l’últim quart del Besiktas (25 a 7) ha castigat les nostres obligacions, obligant a l’Spar a fer la gesta en el partit de tornada de l’EuroCup Women.

La superioritat interior de Yueru Li i l’encert exterior de Dana Evans, combinat amb els seus atacs verticals, han castigat amb claredat a l’Spar Girona, imposant un parcial de 17 a 9. Amb el temps mort de Roberto, l’Spar ha connectat amb el joc ofensiu gràcies a l’encert des de la llarga distància (triple Mendy, 20 12), tot i que Nogic ha igualat intensitats (23 a 12). Tot i que Evans i Yueru Li han convertit des de la personal, els punts finals de Magarity, Peña i un triple sobre la botzina d’Ygueravide han situat a l’Spar a 6 punts (27 a 21).

Ja en el segon quart, el nostre bloc defensiu ha fet un pas endavant, situant-se a només dos punts després d’una entrada de Giedre (27 a 25). No obstant això, el temps mort de les turques ha canviat la dinàmica de l’enfrontament, imposant un parcial de 8 a 0 gràcies al domini de Bayram i Li (35 a 25). Tot i la diferència en el xoc, tres cistelles consecutives de les gironines han revertit la situació (37 a 33). Una situació que ha durat poc amb l’encert des de la personal de Li (41 a 33). Finalment, una gran jugada l’ha finalitzat Magarity, deixant a les gironines a només sis punts.

El pas per vestidors ha castigat de nou a les nostres amb dues cistelles (Evans i Nogic, 45 a 35). Però dues cistelles consecutives d’Irati, un 2+1 de Magarity i un triple de Canella ha situat a les nostres a només 3 punts (52 a 49). Tres punts que s’han mantingut fins al final del tercer quart gràcies a una cistella sobre la botzina de Bertsch (56 a 53).

En els últims deu minuts Evans s’ha fet amb el pes ofensiu de les turques, imposant el seu ritme de partit i diferenciant al Besiktas amb un parcial de 9 a 0 (25 punts, 65 a 53). Tot i el nostre temps mort, l’Spar li ha costat superar la defensa de les locals, aconseguint finalment un triple Mendy en el minut 6:00 (67 a 56). Però la dinàmica del Besiktas ha passat per sobre nostre i el partit se’ns ha fet llarg, perdent per un contundent 81 a 60.