L’equip capgira el partit en l’últim quart davant d’un batallador Araski (Spar Citylift Girona 67 – 59 Araski)

L’equip capgira el partit en l’últim quart davant d’un batallador Araski (Spar Citylift Girona 67 – 59 Araski)

Spar Citylift Girona 67 – 59 Araski
RPK Araski ha arribat a Fontajau amb la confiança pels núvols després d’haver aconseguit una contundent victòria en l’anterior jornada davant Lointek Gernika Bizkaia. D’altra banda, les d’Eric Surís han sortit a pista amb l’objectiu d’ampliar el rècord històric de victòries consecutives fins a la xifra de 15.

L’inici del matx ha estat més encertat per part de les visitants, trobant les alternatives necessàries per anotar en els primers 5 minuts que li han permès agafar una renda de 7 punts en el marcador. Les gironines no s’han sentit del tot còmodes en la circulació davant d’un equip que ha sabut collar bé els atacs locals amb intensitat dins la zona. L’encert de 3 per part de l’Spar Citylift Girona ha suposat 9 punts claus per no perdre-li la cara al partit. El quart ha acabat amb un 16-26.

Araski ha sabut aguantar el bon ritme anotador del primer període i mantenir la renda en el marcador. La perseverança en la defensa intensa i uns últims minuts molt encertats de cara a cistella han permès a l’equip un canvi de dinàmica molt important abans del descans; un bon parcial anotador ha suposat poder reduir el desavantatge per arribar al descans amb un 32-37.

El tercer quart ha arrancat amb millors sensacions per a l’Spar Citylift Girona, que ha sabut capgirar el marcador ben d’hora per tornar-se a posar dins el partit. Tot i això, les basques han tornat a agafar una bona ratxa anotadora, com la dels dos primers quarts, per mantenir-se per davant, demostrant ser un dels equips més batalladors de la categoria. Per afrontar l’últim període el marcador ha estat de 42-50.

Un encert més fluix de l’habitual des de la línia de 6,75 m. -5/18- i la concessió dels rebots ofensius –fins a 15 visitants- eren uns dels aspectes a solucionar per poder mantenir la ratxa de victòries vigent. Un punt de rauxa en els primers 3 minuts de l’últim període ha permès un parcial favorable de 14-0 en uns minuts estel·lars de l’equip, que ha sabut desplegar el seu millor joc i endur-se un partit que havia estat molt coll amunt. Marcador final de 67-58 per sumar la 15a victòria consecutiva.