Shay Murphy deixarà de formar part de la plantilla de l’Spar Citylift Girona.

Shay Murphy deixarà de formar part de la plantilla de l’Spar Citylift Girona.

L’aler americana deixarà el club en les pròximes setmanes per motius personals i familiars.

Shay Murphy deixa l'Spar Citylift Girona

Aquest matí Shay Murphy ha comunicat als mitjans, juntament amb el president Cayetano Pérez, la seva decisió de rescindir el contracte vigent amb el club.

Els motius no són altres que familiars i personals, fet que l’ha motivat a tornar al seu país d’origen, els Estats Units. Murphy seguirà en la dinàmica de l’equip fins a la finalització de la Copa de la Reina que es disputarà del 28 de febrer al 3 de març a Vitòria, i depenent dels esdeveniments no es descarta allargar la relació uns dies més.

En declaracions a la roda de premsa, Murphy ha comentat que: “Quan vaig explicar la meva situació al club, tots em van respondre amb els braços oberts i predisposats a ajudar la meva família. Ara també tinc el suport del meu equip i és una decisió molt difícil per mi perquè he estat molt bé a Girona, però hi ha coses a la vida que són més importants que el bàsquet. Ahir vaig anar a fer un petó al cul de la lleona perquè vull tornar.

D’altra banda, Cayetano Pérez ha volgut donar les gràcies a la jugadora dient que “entenem que tothom vol estar al costat de la seva família quan ho necessita. Ens va transmetre que estava patint perquè no volia fer mal al club ni a les seves companyes, però la situació li estava creant un patiment i no ho estava passant bé. Li hem donat les gràcies per ser sincera amb el club“.

Amb números tan destacables com els 15,11 punts per partit – 6a màxima anotadora de la lliga i 1a de l’equip- i una valoració de 14,8, serà una baixa notable per a la plantilla, que ja està buscant un reforç en els últims dies de mercat.

El club vol agrair-li la seva predisposició d’ajudar a l’equip en tot moment i la seva professionalitat. Al mateix temps, vol desitjar-li tota la sort en les noves etapes.

Attachment