L’Spar Citylift Girona farà més de 9.000 km en cinc dies

L’Spar Citylift Girona farà més de 9.000 km en cinc dies

L'Spar Citylift Girona farà més de 9.000 km en una setmana

Setmana llarga la que li espera a l’Spar Citylift Girona. En tan sols quatre dies disputarà dos partits importantíssims per a les aspiracions en les dues competicions actives actualment.

Avui, a les set del matí, l’equip ha sortit de Fontajau direcció a Moscou per enfrontar-se demà a l’MBA Moscow, en el partit corresponent a l’anada de l’R16 de l’Eurocup Women. Després d’un vol de més de 4 hores, les jugadores s’entrenaran aquest vespre a l’escenari del partit, de la mateixa manera que ho faran demà en la clàssica sessió de tir matinal prèvia al partit del vespre.

El periple de la plantilla gironina seguirà dijous al matí, moment en el qual l’equip agafarà l’avió des de Moscou a les 9.10 hores per arribar a l’aeroport de Barcelona passat el migdia –recuperant així les dues hores perdudes per la diferència horària a Rússia-.

Divendres, i amb poc temps per descansar, l’equip tornarà a sortir de bon matí direcció Càceres, on dissabte disputarà el partit corresponent a la 17a jornada de la Liga Dia. Havent fet nit a Extremadura, l’equip tornarà per, aquesta vegada sí, quedar-se a terres gironines durant onze dies.

Un total de 9.450 kilòmetres en una setmana que posaran a prova les jugadores d’Eric Surís que no tenen cap altre objectiu que mantenir la feina feta fins ara: sumar els partits per victòries a l’Eurocup Women i mantenir el lideratge a la Liga Dia.

Attachment