Prèvia de l’MBA Moscow – Spar Citylift Girona

Prèvia de l’MBA Moscow – Spar Citylift Girona

“Serà un equip incòmode pel viatge llarg, però la tornada a casa és un premi que ens mereixem per la bona fase de grups que hem realitzat.”

Prèvia de l'MBA Moscou - Spar Citylift Girona

Després d’una fase de grups europea impol·luta, l’Spar Citylift Girona ha pogut evitar la primera ronda d’eliminatòries i accedir així a la ronda de 16 de forma directa. El proper rival serà l’MBA Moscow que ha accedit a la segona fase després de guanyar de forma ajustada al Botas Spor.

Un equip format íntegrament per russes amb un bloc sòlid que ja jugava pràcticament al complet de forma conjunta la temporada anterior. “Es tracta d’un conjunt molt físic, on totes tiren de tres punts i que es fa incòmode perquè en defensa juguen molt amb el contacte i disposen de jugadores molt veteranes”, segons ha valorat el nostre entrenador Eric Surís. “És un rival molt experimentat, amb un cinc inicial on totes superen els 30 anys. Totes tiren de 3 i viuen molt del triple. En l’eliminatòria anterior contra el Botas Spor va ser la clau i a més a darrere provoca molt desgast físic i sol sortir molt en tromba. Protagonitzen primers períodes amb molt d’encert i molts punts. Intentarem baixar aquest percentatge tan elevat.”

Destaquen els seus bons percentatges de 3 punts –amb un 33% en la competició- així com els tirs en suspensió –dels quals n’anoten el 50%-. “Probablement serà un equip incòmode pel viatge llarg, però la tornada a casa és un premi que ens mereixem per la bona fase de grups que hem realitzat. Amb la nostra gent i els precedents de la temporada passada, on vam viure ambients màgics i de molt bona química entre equip i afició.

“Si ens fixem en noms propis, Psareva és una de les figures a tenir més en compte. Amb una mitjana d’11 punts i 6,9 rebots, és una peça clau en la zona interior d’MBA. La base Nizamova és l’encarregada de dirigir el joc exterior de l’equip, i ja acumula 12 punts, 4,6 rebots i 4,4 assistències en els 8 partits disputats d’Eurocup Women.

Pel que fa a la plantilla gironina, Surís ha destacat que “Shay Murphy està bé després del descans que va tenir la setmana passada. Els serveis mèdics ens van recomanar repòs i arriba bé per demà. També esperem que Laia ens pugui ajudar; no es troba del tot recuperada del seu procés víric, però esperem que pugui jugar.”

L’anada es disputarà demà, 23 de gener, a les 17 h i la tornada tindrà lloc a Fontajau el dimecres dia 30 de gener a les 20.15 h. Des del club estem convençuts que es viurà un gran espectacle i que el factor ambient del nostre pavelló serà clau per aconseguir el passi a la següent ronda.

Attachment