Un Spar Citylift Girona immens aixeca el títol davant del millor Fontajau dels darrers anys (Spar Citylift Girona 73 – 65 Perfumerías Avenida)

Un Spar Citylift Girona immens aixeca el títol davant del millor Fontajau dels darrers anys (Spar Citylift Girona 73 – 65 Perfumerías Avenida)

Spar Citylift Girona 73 – 65 Perfumerías Avenida

El partit d’avui suposava una gran oportunitat per a l’Spar Citylift Girona d’endur-se la sèrie de les finals dels play off per 2-0 i aconseguir així el títol de lliga.

El primer quart ha començat molt intens per tots dos cantons. L’ambient que es respirava Fontajau ha estat espectacular des del primer moment i ha empès l’equip per jugar de tu a tu a tot un Perfumerías Avenida que visitava Girona amb la urgència d’aconseguir el primer punt de la sèrie.

Amb primer parcial de 16-21, semblava que les visitants dominarien la primera meitat, però l’equip ha sabut aguantar el marcador i fer-se amb els rebots que tant havien costat a l’inici. Al descans, amb un 31-35, el domini encara era visitant.
A la represa els punts han anat més cars que mai. Un treball defensiu excel·lent, esgotant possessions i posant mans per tot arreu, ha suposat un avantatge de +13 per a les locals. Fontajau ha embogit ajudant a l’equip a mantenir la renda aconseguida en un parcial per emmarcar de 22-7.

El darrer quart ha estat un intercanvi de cops amb molta efectivitat per part dels dos conjunts, però el marcador no s’ha mogut, i amb un 73-65, i això ha significat que el títol de la Liga Dia 2018-2019.