L’Spar Citylift Girona s’enduu el derbi català i serà a la final de demà (Spar Citylift Girona 80 – 60 Cadí La Seu)

L’Spar Citylift Girona s’enduu el derbi català i serà a la final de demà (Spar Citylift Girona 80 – 60 Cadí La Seu)

Partit exigent, com no podia ser d’una altra manera, per aconseguir l’accés a l’anhelada final de Copa. El Cadí, intens, ha posat les coses molt difícils a l’Spar Citylift, que ha sabut trobar el seu millor joc en la segona meitat.

L’Spar Citylift Girona s’enduu el derbi català i serà a la final de demà (Spar Citylift Girona 80 – 60 Cadí La Seu)Tots dos equips han arribat a les semifinals de copa després de superar dos esculls ben exigents: l’Spar Citylift va haver de treballar de valent fins als últims segons la victòria de dijous davant València Basket; en el següent partit, Cadí La Seu va saber de remar fort per superar un 24-11 en un primer parcial molt encertat de les amfitriones, RPK Araski, per situar-se finalment a semifinals completant una remuntada molt meritòria.

En l’inici, les gironines han estat molt actives en atac. Un triple molt matiner de Hampton i dues penetracions ràpides han suposat un parcial de 8-0 en els primers dos minuts. Cadí La Seu, molt pressionades a l’hora de mirar a cistella, han començat imprecises en el tir, i l’Spar Citylift ha sabut agafar una petita renda. Bona connexió entre el joc exterior i les pivots, que s’han guanyat be la zona des del principi. El primer quart ha acabat amb un 22-14.

Les rotacions han sumat i de valent. La Txeca Júlia Reisingerova ha causat molts problemes a les jugadores interiors urgellenques, arribant a anotar 10 punts només en el primer quart –acabaria amb 26 punts, 8 rebots i +35 de valoració-. Al segon període, però, les jugadores de Bernat Canut han millorat en encert, i les gironines s’han vist condicionades per entrar en bonus quan faltaven 5 minuts pel descans. Cadí ha entrat al partit, i a partir d’aquí les alternatives en el marcador han estat la tònica dominant fins a arribar al descans amb un 40-36 favorable als interessos de l’Spar Citylift Girona.

La concessió de rebots defensius ha penalitzat a l’equip, que ha vist com Cadí La Seu estava aprofitant les segones jugades, mentre que les gironines han estat més de 4 minuts sense anotar en l’inici de la segona meitat. Reisingerova, molt encertada altre cop quan ha tornat a aparèixer en pista, i Shay Murphy des dels 6,75 metres, han tornat a aportar molt bons minuts, connectant molt bé amb Laia Palau. Un joc d’equip efectiu que ha portat un parcial favorable de 12-0, per acabar el tercer quart amb un 60-50.

Consulteu les estadístiques del partit aquí.