VICTÒRIA DE PRESTIGI CONTRA L’IDK EUSKOTREN

Partit dels difícils, però nova victòria a Fontajau. L’Spar ha trencat la imbatibilitat de l’IDK Euskotren a la LF Endesa. La bona defensa gironina i els punts de Kelsey Mitchell (18 punts) i Marianna Tolo (16 punts) han ajudat a les de Laura Antoja a sumar el segon triomf a la lliga per 63 a 50.

De més a menys
Quan l’Spar Girona està entonat en el joc interior té un punt a favor. Si també ho està en defensa es converteix en un gegant. Amb els atacs focalitzats sota cistella (Tolo i Magarity, 6 a 0), Laura Peña ha estat clau en ambdós costats de pista, ajudant a l’Spar a dominar els primers 5 minuts d’enfrontament (15 a 4). No obstant això, amb el temps mort visitant, els ajustos defensius han portat el conjunt basc a fer un parcial de 0 a 13, emportant-se els primers deu minuts per 15 a 17 (6 punts Tunstull).

7/12 en tirs lliures
Si el final del primer assalt havia anat malament per les nostres, el segon quart les de Laura Antoja han recuperat l’essència. Per frenar l’ofensiva sota cistella, l’Ibaeta ha intentat col·lapsar la zona, però ha fracassat en l’intent. Aquesta situació l’ha aprofitat l’Uni, que des de la personal ha aconseguit distanciar-se. Els punts finals de Mitchell i Tolo han posat el +9 en el marcador (34 a 25)

Es manté l’avantatge
El pas per vestidors ha activat a Kelsey Mitchell. La nord-americana s’ha fet amb l’ofensiva del partit, carregant-se l’equip a l’esquena i augmentant la distància en el marcador (16 punts de la 0, 43 a 25). El temps mort de l’IDK ha tornat a funcionar i a poc a poc les basques han tornat a apoderar-se del control del partit, acabant el quart a només 9 punts (48 a 39).

La bona dinàmica de l’Ibaeta s’ha mantingut en el primer compàs de l’últim quart i Massey i Whalen han situat a les visitants a només 5 punts. Tot i que Magarity ha encertat sota cistella, Laura Antoja ha parat el joc. Immediatament l’Spar ha començat a millorar i Peña, des de la llarga distància, i Tolo, sota cistella, han distanciat a l’Uni (59 a 47). El temps mort visitant no ha frenat el nostre ritme i Kelsey Mitchell i Marianna Tolo han tancat el partit, ajudant a l’Spar a apoderar-se de una nova victòria a la LF Endesa (63 a 47).