PRIMERA DERROTA A LA LF ENDESA

L’Spar Girona ha caigut a la pista del Casademont Zaragoza. Ho ha fet però, amb molt d’honor. I és que les gironines han tingut l’última possessió per enviar el partit a la pròrroga, però la cistella de Rebekah Gardner ha estat de dos punts (61 a 60). El pròxim partit de les gironines serà el dijous a la pista del Mechelen.

A la defensiva
Meritòria defensa de les locals en el primer quart de partit, que han deixat a les nostres amb 12 punts. Només unes petites errades en atac del Casademont han permés a l’Spar córrer tota la pista per imposar el seu joc (parcial de 0 a 6, 10 a 10). No obstant això, la defensa del Zaragoza s’ha refet amb solidesa, frenant l’ofensiva gironina i posant la diferència amb cistelles de qualitat de Tate i Fiebich (17 a 12).

Tot i que l’inici del segon quart prometia pel Zaragoza (21 a 14), la qualitat de Rebekah Gardner no ha tardat a aparéixer (21 a 18). Ni els temps mort ni les faltes personals han parat a la MVP de la temporada passada (8 punts en el segon quart). A aquesta ofensiva de l’Spar també ha comptat amb el bonus de les locals i amb Binta Drammeh (11 punts), que amb les últimes accions des de la personal han fet avançar a les nostres (30 a 31).

El pas per vestidors ha anat bé per les locals, que amb les ideies clares (i una defenza en zona) han imposat un parcial de 8 a 0 (40 a 33). Les solucions no han tardat en arribar i el temps mort de Bernat Canut ha funcionat a la perfecció: l’Spar ha dominat el rebot ofensiu i s’ha fet amb l’ofensiva gràcies al joc coral (40 a 41). No obstant això, aquesta igualtat en el marcador s’ha mantingut gràcies a les accions individuals finals de Tate i Binta Drammeh (empat a 49).

Màxima igualtat
Un triple de Crystal, un 2+1 de Tolo i una cistella des de la llarga distància d’Helena Oma han inaugurat l’últim quart (52 a 55). Tot i que el Zaragoza s’ha avançat des de la personal, un altre 2+1 de Marianna ha posat el +2 (56 a 58). A falta de 5 minuts, l’enfrontament s’ha convertit en una autèntica guerra en defensa per aconseguir la victòria. Amb molts de nervis i desencert, un triple de Grande ha posat el 60 a 58. Les nostres ho han intentat fins al final i amb els tirs lliures fallats pel Zaragoza hem tingut l’última possessió (61 a 58), però la cistella de Gardner ha estat de dos punts (61 a 60).