L’SPAR GIRONA ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA A FONTAJAU

Després de caure contra el Valencia Basket, l’Spar Girona ha recuperat el camí de la victòria. Tot i el bon començament del conjunt insular, la defensa de l’Spar, clau des del segon quart, el joc coral en transició i l’encert des de la llarga distància han decantat la balança per a les nostres, emportant-se el xoc (85 a 66). Les de Bernat Canut han complert amb l’objectiu de frenar el joc interior de Koné i Fall i el ritme ofensiu de Holesinska. Gardner ha sigut la màxima anotadora de l’Spar Girona, amb 17 punts, però un dels pilars fonamentals de l’Uni ha estat Giedre, que ha brillat en ambdós costats de pista.

De menys a més
Inici de partit entretingut, amb intercanvi de cistelles des de la mitja distància, on per part de l’Spar Girona ha destacat Giedre Labuckiene. No obstant això, i amb el pas dels minuts, el domini del rebot ofensiu i el físic a dins la zona del Gran Canària ha portat a Hollivay i Koné a distanciar a les visitants (6 a 15). Amb el temps mort de Canut, l’Spar ha reaccionat amb gràcies a l’encert de Shay Murphy i María Araújo (13 a 19).

Domini gironí
Tot i la cistella inicial del Gran Canaria, un triple de Rebekah Gardner ha encès Fontajau i María Araújo ha tornat a castigar a cistella passada (18 a 21). La recuperació de l’Spar ha obligat el conjunt visitant a frenar el nostre ritme mitjançant un temps mort, però la cistella de Sykes ha provocat una altra recuperació i, en conseqüència, el tir de mitja distància de Tolo per avançar a les nostres (22 a 21). L’Spar, brillant en ambdós costats de pista, ha aprofitat els espais per castigar des de la llarga distància (triples d’Araújo i Flores, 32 a 23). Finalment, el temps mort visitant ha portat al conjunt insular a retallar distàncies gràcies a la bona mà de Scaife (37 a 33), però els tirs finals de Gardner sumat d’una acció defensiva han ajudat a l’Uni ha tancat amb un +9 (42 a 33).

La sentencia de l’Spar
En la represa, ambdós equips han intentat imposar el seu ritme ofensiu, convertint l’enfrontament en un intercanvi de cistelles. Un intercanvi en què el Gran Canaria ha sortit victoriós gràcies al triple de Holesinska i el domini del rebot ofensiu de Koné (49 a 42). I quan més bé ha estat el conjunt insular, els atacs en transició de l’Spar focalitzats sota cistella han donat resultat amb punts addicionals (Rebekah i Araújo, 54 a 42). Amb l’Uni refet en atac, els punts des de la llarga de Flores, Faustine i Murphy i els últims atacs de Sykes i Murphy han sentenciat el xoc al final del tercer quart (69 a 51).

Les gironines han mantingut el control del partit al llarg dels darrers deu minuts on ha destacat Rebekah Gardner amb entrades elèctriques i la defensa de Giedre Labuckiene. Amb pocs minuts per acabar, Mar Ibern i Berta Ribas han disposat de minuts i l’Spar Girona ha superat al conjunt insular imposant-se per 85 a 66.