PRÈVIA | SPAR GIRONA – CBK MERSIN

PRÈVIA | SPAR GIRONA – CBK MERSIN

A dos partits d’acabar la lliga regular de l’Euroleague Women, afronta aquest dimecres l’Spar Girona un partit per buscar la classificació abans de l’arribada a Salamanca. El CBK Mersin és un autèntic gegant turc amb una constel·lació d’estrelles a les seves files  i que suposa una gran exigència pel nostre equip.

L’Spar Girona rep el rival a casa amb la baixa d’Irati i Binta Drammeh. “Sens dubte l’afrontem amb la responsabilitat de què no podem tenir mals moments, ens costarà aixecar-los a nivell de resultat perquè tenim poca rotació, hem d’intentar tenir una constància per arribar a un final ajustat amb opcions de guanyar a un molt bon rival”, destaca Bernat Canut.

Recta final
El triomf contra Gran Canària va suposar una alenada d’aire per les jugadores que necessitaven la victòria, amb opció d’estirar jugadores de formació que donin minuts de qualitat i llibertat a la càrrega física que recau sobre l’equip. Motivades i preparades per jugar l’enfrontament, Canut considera que “és important convèncer mentalment a l’equip que no venen 3 partits importants, que en ve 1, el Cukurova, hem d’anar partit a partit. Encara que sembli tòpic és la realitat, començar creient que el partit de demà és l’important de debò perquè hem d’estar sòlides, hem d’estar bé per intentar-lo competir i necessitem tots els esforços focalitzats en aquest partit”.

Recolzar-nos en una defensa forta i sòlida pot ser una de les claus per competir contra el Mersin. “Ser sòlides a darrere és important. És un equip amb molta capacitat d’anotació, generar mals tirs i assegurar el rebot ens donarà la garantia de poder jugar en transició i poder córrer, que és el que realment agrada en aquest equip”. La lluita del rebot i no permetre segones opcions serà clau per veure un joc fluid i divertit de l’Uni.

Amb molt de nom
Canut defineix la plantilla del Mersin com “un àlbum de cromos dels quals qualsevol nena voldria tenir a casa”; amb bases sòlides com la possible MVP de l’Euroleague, Chelsea Gray (amb una mitjana de 17,6 punts per partit i 7,1 assistències); jugadores com Hayes agressives al 1 contra 1 i capacitat de tirar de 3; la nova incorporació de Crvendakic, que els hi donarà un extra de joc interior des de la posició del 3 i el 4. “Jo crec que és un equip molt equilibrat amb molts punts a les mans. Els hem d’intentar fer sentir incòmodes generant mals tirs o males decisions i no donar segones opcions”, finalitzava Bernat Canut.