PRESENTACIÓ DE LA SEGONA EDICIÓ DE “EL PARTIT DE TOTES”

PRESENTACIÓ DE LA SEGONA EDICIÓ DE “EL PARTIT DE TOTES”

Tret de sortida a la segona edició d’ El Partit de Totes. El proper diumenge 5 de març, corresponent a l’enfrontament contra l’Hozono Global Jairis (Jornada 24, 18:00h), l’Spar Girona s’afegirà als actes reivindicatius del 8 de març. A l’acte de la presentació de l’esdeveniment han assistit Lolita Iglesias, secretaria del club i jugadora històrica del bàsquet gironí, i Noemi Jordana, vicepresidenta de l’Spar Girona i jugadora històrica de l’Uni.

El Partit de Totes
“Aquesta jornada se celebrarà dins del marc del Dia Internacional de la Dona. Volem que Fontajau torni a ser un clamp d’empoderament i visibilització dels drets de la dona”, ha valorat Noe Jordana a la roda de premsa. En ser preguntades per aquesta visibilització, Lolita Iglesias ha afegit que “el dia 5 tornem a fer un homenatge a pioneres de l’esport femení de totes les modalitats. Volem donar visibilitat a la dona en un dia tan especial com aquest. Les dones portaran el nom de l’homenatjada”.

En els propers dies, l’Uni Girona farà públic el manifest on es presentarà el nom i la història de les dones esportistes.

Entrades i promocions
Les entrades es posen a la venda el divendres 17 de febrer.

Per visibilitzar el dia internacional de la dona, el club inicia un seguit d’accions promocionals:

  • Federació Catalana de Basquetbol: Els federats obtindran un descompte en les entrades.
  • Sinèrgies amb l’11a Jornada de l’Esport Femení Girona, organitzada per l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona.
  • Acció promocional amb l’Associació d’Empresaries.
  • El partit es televisarà per TV Girona.

Samarreta Dia Internacional de la Dona
Des d’aquest divendres 17 de febrer, la samarreta commemorativa del Dia Internacional de la Dona està disponible a la botiga online de l’Spar Girona. Per obtenir la samarreta pel partit del 05/03/2023, hi haurà temps per fer la comanda fins al 21 de febrer (23:59 h).

Hi haurà tres modalitats de compra:

  • Personalitzada.
  • Samarreta genèrica amb el nom de “DONES” i amb el dorsal “8”
  • Les samarretes genèriques també es podran adquirir al mateix dia de partit a l’stand del Pavelló de Fontajau (stock limitat).

En la primera edició de l’any passat en poc més de 15 dies es van vendre més de 600 samarretes. No te’n quedis sense.

Un cop finalitzi el partit, l’Uni Girona farà una subhasta de venda de les samarretes de les jugadores. Tots els beneficis d’aquesta subhasta aniran destinats a LEGKI YAKARU, l’Associació sociocultural de dones africanes de Banyoles.

Fontajau
Igual que la temporada anterior, el dia de partit Fontajau vestirà el color lila. A part de la samarreta, s’entregarà a tots els assistents aplaudidors per xalar de l’enfrontament i fer un mosaic històric. El cercle central també s’adaptarà a la jornada i Fontajau tornarà a gaudir de dones referents.

En els pròxims dies, el club informarà de més accions per El Partit de Totes.

Attachment