L’UNI CAU AMB HONORS A LA FONTETA

L’UNI CAU AMB HONORS A LA FONTETA

Resultat esperat a La Fonteta després d’un llarg viatge (i sense descans) des de Turquia. L’Spar Girona ha caigut amb honors a València per 74 a 52 i ja pensa en el següent enfrontament d’EuroCup Women.

Sense gaire anotació en ambdós costats de la pista, Iagupova ha posat les cartes sobre la taula gràcies a l’encert des de la llarga distància (7 a 3). L’Spar, que ha aturat el xoc en el 16 a 6, ha vist com l’encert des de la línia personal de Romero i els punts finals de Carrera han donat una clara avantatge a les taronja (24 a 8). Com a nota positiva, Nicholson ha debutat amb l’Uni.

Tot i que Peña (10 punts) i Magarity (6 punts) han intentat sostenir a l’Spar, les Valencianes han augmentat el ritme ofensiu, castigant els espais de les gironines. Sense moltes opcions, les faltes personals han condicionat a les nostres i les taronja han augmentat el marcador amb tirs addicionals (45 a 22).

El pas per vestidors no ha canviat la dinàmica de partit. De fet, les locals han augmentat l’avantatge gràcies a l’encert des de la llarga distància (7/17 T3, 61 a 32). No obstant això, la insistència de Mendy i Canella han maquillat el marcador (61 a 36).

Ja en l’últim quart, el triple de Peña i l’acció de Peña han posat el 68 a 41. El temps mort de Burgos ha trobat una reacció amb Alba Torrens, però les nostres, sense res a perdre, han proposat un bon joc coral, retallant distàncies. A més, un triple final d’Aina Cargol ha situat el definitiu 74 a 52.

 

 

Attachment