PRÈVIA | TENERIFE – SPAR GIRONA

PRÈVIA | TENERIFE – SPAR GIRONA

L’Spar Girona tanca l’any 2022 amb l’últim enfrontament: el de la jornada 15 de la LF Endesa contra el Tenerife. Després de superar el Bembibre a Palau-sacosta per 81 a 64 i abans de començar una altra marató de partits en el mes de gener, les de Bernat Canut van viatjar ahir a Tenerife per tancar la primera volta.

Com destaca Laura Antoja, l’objectiu del club “és fer un bon partit i guanyar de tants punts com sigui possible”, i és que en cas de quedar primeres finalitzada la primera volta, l’Spar Girona disputaria els quarts de final de la Copa de la Reina el primer dia de competició.

El Clarinos, amb moltes baixes
Parlar del Tenerife és parlar d’un equip bastant tocat. Les canàries són últimes a la competició, amb dues victòries en catorze enfrontaments. A tot això, se li sumen moltes baixes, com les de Gaby Ocete o l’entrenador César Aneas. També és probable que no jugui Iho López, exjugadora de l’Uni. No obstant això, Raquel Álvarez és la nova responsable del conjunt local, que comptarà amb la base sèrbia Miljkovic, fitxada fa pocs dies.

“Ens enfrontem a un equip en mala dinàmica i força enfonsat. És un viatge llarg i ens trobarem una temperatura diferent. Això ens podria generar una sensació de relax que no ha de ser així. Serem serioses i només pensem acabar primeres la primera volta”, finalitza Laura Antoja, destacant que Binta Drammeh ja s’ha entrenat amb el grup.

Attachment