L’UNI CAU ALS QUARTS DE FINAL DE LA LF ENDESA

L’UNI CAU ALS QUARTS DE FINAL DE LA LF ENDESA

Cop dur per a les gironines. L’Spar Girona, sense Marianna Tolo, ha caigut de set punts contra el Barça CBS i, en conseqüència, han quedat eliminades als quarts de final de la LF Endesa (59 a 66). Brittney Sykes ha tingut la darrera possessió per guanyar l’eliminatòria, però l’acció no s’ha materialitzat. Ainhoa López ha estat la màxima anotadora de l’enfrontament, amb 20 punts, mentre que per part de l’Spar Giedre ha aportat 15 punts.

Va d’intercanvis
Inici contundent el viscut a Fontajau. Amb l’eliminatòria més viva que mai, ambdós conjunts han jugat totes les seves cartes per imposar-se des d’un començament. El resultat ha estat un intercanvi constant de cistelles on el Barça ha acabat sortint victoriós gràcies a la bona mà de Rakovic (8 a 12). Amb el temps mort de Canut, ambdós equips han aconseguit frenar les transicions ofensives i el resultat ha tornat a ser el mateix però des de la llarga distància, destacant els triples de SykesFaustine i Anderson, posant el 16 a 21 final.

Diferència del Barça
Amb el canvi de quarts, l’Spar ha intensificat defenses amb el lideratge de Shay. L’americana s’ha mostrat intractable, recuperant pilotes de prestigi i motivant a les seves companyes. No obstant això, amb el pas dels minuts, les blaugranes han aconseguit distanciar-se gràcies a un triple d’Ainhoa, obligant Canut a demanar temps mort (21 a 28). Tot i que l’Spar s’ha recuperat gràcies a Giedre i Faustine, el joc coral del Barça, liderat per Anna Cruz i Ainhoa López ha situat al Barça a 7 punts (27 a 34).

Gardner, mode MVP
El canvi de quarts ha canviat la dinàmica del Barça, que amb una marxa més ha arribat a situar-se a 12 punts (31 a 43). I quan més tocat ha estat l’SparRebekah Gardner s’ha fet càrrec de l’equip, aconseguint contagiar a les seves companyes per iniciar la remuntada. De fet, les gironines han obtingut un parcial de 17 a 8, aportant Gardner 13 punts (48 a 51).

Punt final
Amb més motivació que mai, ambdós conjunts han continuat fent esforços per emportar-se el xoc, portant l’enfrontament a un altre nivell. De fet, un triple de Shay ha encès Fontajau, però Cruz i Anderson han posat el +7 blaugrana. El temps mort de Canut ha intentat buscar solucions finals i Labu ha empatat l’eliminatòria (59 a 64). No obstant això, Ainhoa ha tornat a apoderar-se del control de l’enfrontament, tornant a avantatjar a les visitants gràcies a una entrada (20 punts). Amb poc pel final, Sykes ha tingut una oportunitat d’or per situar a l’Uni a semifinals, però l’assistència a Labuckiene no ha funcionat i les gironines han caigut per 59 a 66.

Attachment