VICTÒRIA PLÀCIDA A BEMBIBRE

Triomf sòlid de principi a fi de l’Spar Girona, que ha dominat tots els quarts de l’enfrontament. Les gironines, que dominaven de 10 al descans, han aprofitat el bonus del Bembibre en el tercer parcial per tancar l’enfrontament, imposant-se per 57 a 86. Kelsey Mitchell ha estat la jugadora més destacada de l’Spar, amb 24 punts i 5 de 6 en triples.

Ni el triple de Bertsch ni la doble contestació del Bembibre de la llarga distància pot negar que el començament de partit s’ha entrebancat per ambdós conjunts en atac, on els errors en el tir i en la direcció han destacat (8 a 7). Amb el temps mort, l’Spar ha trobat el seu ritme gràcies al moviment de pilota, posant el +5 al final del primer quart (punts de Bertsch, Mitchell i Magarity, 10 a 15).

10 punts de Kelsey Mitchell
El Bembibre s’ha fet fort en el tram inicial del segon parcial gràcies a la bona mà de Balogun (8 punts, 20 a 21). No obstant això, la responsabilitat ofensiva de les nord-americanes de l’Spar han obligat a l’Embutidos Pajariel a demanar temps mort (20 a 25). Tot i la pausa, Mitchell i Bertsch han continuat amb la bona dinàmica ofensiva i una transició ofensiva de Kelsey ha acabat cistella final de Canella sobre la botzina (25 a 35).

Parcial de 14/29
L’Spar ha sortit a la pista amb ganes de tancar l’enfrontament quan més aviat millor. D’aquesta manera ho ha demostrat amb un parcial de 0 a 8. El temps mort del Bembibre no ha frenat el nostre arsenal. De fet, les locals han entrat en bonus ràpidament, una situació que ha aprofitat l’Spar per posat el +20. Amb espais per atacar, Kelsey Mitchell ha continuat fent sang a la ferida de l’Embutidos Pajariel (18 punts) i un triple de Parra ha tancat el quart (39 a 64).

Un contundent +29
L’últim quart ha començat de la mateixa manera que ha acabat el tercer, amb un triple de Faustine (39 a 67). Amb distància en el marcador, les nostres han continuat castigant des de la llarga distància, on ha tornat a destacar Kelsey Mitchell i Ainhoa López. Marianna Tolo, sota cistella, ha posat el 57 a 86 final.