PRÈVIA | PERFUMERÍAS AVENIDA – SPAR GIRONA

PRÈVIA | PERFUMERÍAS AVENIDA – SPAR GIRONA

L’Spar Girona ha de guanyar al Perfumerías Avenida  (20 h, Esport 3 i TV Girona) si vol accedir als quarts de final de l’Eurolliga. Würzburg tornarà a ser escenari del clàssic, aquest cop a Euroleague en una última jornada de la fase de grups on ambdós equips s’ho juguen tot.

“L’equip està preparat per aquest segon duel al Würzburg contra el Salamanca. Diumenge vam tenir el primer tast i ara és el moment d’afrontar un nou esforç. Estem treballant perquè l’equip arribi fresc, tant físicament com mentalment, en aquesta nova batalla, esprement totes les possibilitats que tinguem per aconseguir la classificació”.

El clàssic pel bitllet a quarts
Després de tres duels (i el quart d’avui) fer un altra anàlisi en profunditat de la plantilla no té cap sentit, amb jugadores com Domínguez, Cazorla, Reisingerová, etc. En canvi, es pot fer una valoració del partit de diumenge on les nostres van caure de només 2 punts. Les nostres hauran de fer un esforç per frenar les exteriors, que amenacen gràcies al seu encert de tres, i buscar solucions a l’interior, on Fasoula va destacar amb 20 punts.

“Com tots els partits contra rivals tan durs, serà un duel exigent de màxim esforç mental perquè el Salamanca no entri en ratxes positives. Haurem de ser un equip sòlid i capaç de sobreposar-se als mals moments”, destacava Canut sobre l’enfrontament d’avui.

Amb 10 jugadores
Per aquest enfrontament, l’entrenador també considera que l’equip haurà de sortir amb la sensació d’una final. “Necessitem que les vuit jugadores del primer equip i les dues del filial, Mar i Berta, estiguin a un bon nivell. A part de tenir encert per poder plantar cara i intentar guanyar el partit”.