PRÈVIA | SOPRON BASKET – SPAR GIRONA

PRÈVIA | SOPRON BASKET – SPAR GIRONA

Després de retrobar-se a casa amb la victòria contra el Kangoeroes Mechelen (per 71 a 59) i superar al Gernika a domicili, l’Spar Girona es torna a vestir de gala per visitar una de les pistes més complicades d’Europa: el Novomatic Arèna Sopron. El Sopron Basket, vigents campiones de la competició, lidera el grup B de l’Euroleague Women amb 7 victòries i 3 derrotes, mentre que l’Spar ocupa la cinquena posició amb només una victòria menys.

Bernat Canut, tècnic de l’Spar Girona, va atendre els mitjans de comunicació el passat dilluns. L’entrenador considera que l’equip està en un gran moment de forma després de superar al Gernika a Maloste. “Vam veure un equip sòlid a darrere. Tenim clar els objectius en atac des del primer moment, essent solidaris en compartir la pilota. Tots aquests moments són efímers i els hem d’intentar millorar. L’equip té marge de millora, tant a darrere com a davant. Depenem molt dels estats mentals, que ara mateix és bo. Hem de trobar l’equilibri per a cada partit ser sòlides”.

De les millors plantilles
“És el vigent campió d’Europa i un aspirant a tornar-ho a ser. Una pista molt complicada, de les més calentes d’Europa. Necessites un equip equilibrat i experiència, però a la vegada joventut. Ser un equip complet en tots els aspectes del joc. A partir d’aquí, estem convençudes que fent una bona feina compatirem aquest enfrontament. Som conscients que haurem de fer moltes coses i haurem de provocar que elles no estiguin còmodes i nosaltres tenir un bon dia”, destacava el tècnic.

I és que la plantilla del Sopron és una de les més equilibrades d’Europa, on destaquen jugadores interiors Jelena Brooks (17 punts i 4,8 rebots per partit) i Ezi Magbegor (11,1 punts i 8 rebots per partit) o les exteriors Yvonne Turner (8,5 punts, 4,5 rebots i 4,5 assistències per partit) i Zsofia Fegyverneky (8 punts per partit).

Les baixes de l’Spar
Respecte a les baixes, “Rebekah Gardner evoluciona favorablement. Avui ha fet una part de l’entrenament de l’equip, a Sopron també hi participarà i veurem les sensacions amb l’objectiu que jugui. Si ho fa no estarà al 100%”, finalitzava el tècnic.

Attachment