MONTEPIO GIRONA I L’UNI RENOVEN L’ACORD DE COL·LABORACIÓ

MONTEPIO GIRONA I L’UNI RENOVEN L’ACORD DE COL·LABORACIÓ

Montepio Girona, mutualitat fundada l’any 1929 sense afany de lucre, seguirà una temporada més amb l’Spar Girona després de renovar el conveni. D’aquesta manera, Montepio Girona serà un dels col·laboradors més antics del club, ajudant a les jugadores de l’Uni Girona a tenir millors condicions temporada rere temporada.

L’acte oficial de l’acord hi han assistit, per part de Montepio,  Albert Font, gerent de Montepio Girona, i Agustí Bota, cap comercial de Montepio Girona. Per part de l’Spar Girona, les jugadores del primer equip, l’Staff tècnic i la directora esportiva Laia Palau.

“Una temporada més seguim recolzant a l’Uni Girona. Des de Montepio Girona estem molt contents d’aportar el nostre gra de sorra en aquest projecte del territori gironí”, ha destacat Albert Font. “Satisfet de poder contribuir en un club gironí de primer nivell i de referència a nivell Europeu, com és l’Uni Girona”, finalitza.

Per la nostra part, volem agrair a Montepio Girona el seu suport per oferir un servei de molta qualitat al nostre projecte.

Attachment