Obert per vacances

Obert per vacances

obert-per-vacances

Amb totes les festes i celebracions nadalenques a tocar, l’Spar Citylift Girona s’entrena a consciència per encarar el tram final de la primera volta de la Liga Dia, i és que la competició no s’aturarà ja fins a la seva conclusió.

La setmana del 12 al 18 de novembre, i amb motiu de la finestra FIBA, va ser l’última en la qual les jugadores van poder gaudir d’una aturada en el calendari. Des de llavors, la competició no descansa ja fins al final de la seva fase regular o fins al final dels playoffs, en funció del camí que segueixi l’equip.

És per això que la plantilla s’exercitarà aquests dies de forma continuada, només aturant-se el dia de Nadal, per preparar els dos últims partits de l’any; el primer serà aquest mateix divendres dia 28 a la pista de Bembibre, on es trobaran un equip necessitat de victòries – porten un balanç total de 2 – 9 -. Sense temps de tornar a casa, la plantilla al complet, amb l’única baixa de la lesionada Bea Sánchez, viatjarà cap a Donosti per enfrontar-se a l’IDK Gipuzkoa amb menys de 48 hores de marge. Les basques ja estan classificades per a la Copa de la Reina 2019 i acumulen 7 victòries i 4 derrotes.

Sens dubte, aquest serà el Nadal més exigent dels últims anys per a l’equip.

Attachment