PRÈVIA | ESBVA – SPAR GIRONA

PRÈVIA | ESBVA – SPAR GIRONA

El partit d’anada de la prèvia de l’Euroleague Women s’emetrà per TV Girona i Youtube Euroleague Women.

Millor començament impossible. L’Spar Girona arriba al partit d’anada de la prèvia de l’Euroleague amb la moral pels núvols. I és que les gironines van superar el passat diumenge al València i ens vam proclamar campiones de la Supercopa.

“Aquests dies a Vitòria han estat bons per l’equip. És una empenta de motivació i d’esperança. Ens ha reforçat, però tenim els peus a terra perquè ens queda molt marge de millora”, valorava Bernat Canut sobre la bona dinàmica de l’Uni.

No obstant això, la gran quantitat de partits significa un dèficit d’entrenaments, i com explica l’entrenador a la roda de premsa prèvia a l’enfrontament, “aquests dos últims partits (Araski i València) han sigut els millors entrenaments per preparar-nos. Ara el més important per a nosaltres és seguir creixent com a conjunt i arribar així amb més opcions de superar l’eliminatòria. També és positiu que cap de les nostres jugadores ha acabat l’últim cap de setmana amb una càrrega extrema de minuts”.

ESBVA
Segons Bernat Canut, l’ESBVA és un bloc fort i que ens donarà problemes, “sobretot a França”. El tècnic destaca tres peces que “tècnicament sobresurten i que aporta una pinzellada de qualitat. Burke, també Diallo, que és una interior molt interessant, i la seva base, la belga Hind ben Abdelkader, que té molt de talent, és descarada i desequilibrant”.

Una final
En ser preguntat pel doble partit de la prèvia, Bernat Canut va destacar que “mirem només el primer partit per anar a obtenir un bon resultat i tenir bones sensacions. Si fem un bon partit, farem un pas endavant. De moment, ens oblidem de la tornada a Fontajau”.

Per al partit d’aquest vespre, l’Uni tindrà només la baixa ja coneguda de Nora Galve, que encara s’està recuperant d’una lesió.

Attachment