Renault Girona entrega les claus del nou cotxe a Sonja Vasic

Renault Girona entrega les claus del nou cotxe a Sonja Vasic

Renault Girona entrega les claus del nou cotxe a Sonja Vasic

El dimarts 10 de desembre, en el concessionari Santiago Juandó de Renault Girona es van lliurar les claus del nou Renault Koleos al fitxatge de l’Spar Citylift Girona, Sonja Vasic. El coordinador de vendes de l’empresa, Xavier Riera, va ser l’encarregat de lliurar-li el cotxe a la jugadora i explicar-li tots els detalls del nou model.

La jugadora sèrbia, procedent de l’equip subcampió de l’Eurolliga 2018, va arribar a la ciutat després d’haver estat recuperant-se d’una lesió els primers mesos d’aquesta temporada. La seva carrera professional va començar en 2003 i ara, amb 30 anys ja compta amb un palmarès extens, en el qual destaquen les 3 Eurolligues que ha guanyat. Una d’elles és la de 2015, la qual va guanyar quan jugava a l’USK Praga al costat de Laia Palau. També compta amb una lliga i copa francesa, una lliga de la República Txeca i una Supercopa d’Europa, entre altres premis col·lectius i reconeixements individuals. Ha jugat a França, en la República Txeca i en Rúsia, a més de tenir experiència en la WNBA, on va jugar amb el Chicago Sky i amb Phoenix Mercury, equip amb el qual va ser semifinalista en 2016.

El concessionari Santiago Juandó és un dels patrocinadors de l’Spar Citylift Girona i Xavier Riera, com a representant de la marca, va expressar la felicitat que senten amb l’arribada de Sonja Vasic a Girona i li van desitjar molta sort per aquesta nova temporada.

Attachment