PRÈVIA | SPAR GIRONA – BASKET LANDES

PRÈVIA | SPAR GIRONA – BASKET LANDES

Torna la millor competició continental de clubs. L’Spar Girona rep aquest dimecres el Basket Landes, les campiones de la Copa Francesa de la temporada passada.

La dinàmica de les visitants no és la millor possible. En l’última jornada de la primera volta les blaves van tornar a caure a la pista del DVTK per 67 a 58. De fet, l’única victòria que han aconseguit a l’Euroleague Women va ser el passat 8 de desembre, quan van superar a domicili el Kangoeroes Mechelen per 71 a 76. De moment, el Landes ocupa la setena posició del grup B, amb una victòria i sis derrotes.

A la lliga francesa, les franceses han millorat l’inici negatiu que van tenir al principi de la temporada -que va estar unes quantes jornades últimes de la competició-. No obstant això, i amb més partits, la millora ha estat considerable, i el passat 17 de desembre, el Landes va superar el Bourges per 71 a 67. Actualment, és setè a la lliga francesa amb 3 victòries i quatre derrotes.

Plantilla renovada
Sense mirar les classificacions, el Landes és un equip amb molt de potencial. Jugadores com Regan Magarity (AP), que està fent una mitjana de 12,9 punts i 5,9 rebots per partit (i que a més destaca des de la llarga distància) o Marine Fauthoux (B), que està fent una mitjana de 9,2 punts i 4,5 assistències per partit amb només 21 anys, donen una forta identitat al conjunt francès.

Segurament, l’únic aspecte que flaqueja aquest equip és en l’interior. No obstant això, el passat mes les francesses van anunciar a una coneguda de la LF Endesa: Laura Gil. De moment, la jugadora ja ha ajudat al Basket Landes a canviar la dinàmica de l’equip.

Els precedents
El partit de la primera volta, l’Spar va superar el Landes per 53 a 58. No obstant això, la temporada passada el global va ser d’1 a 1, aconseguint les blaves la victòria a Fontajau per 70 a 78.

Attachment