Tres de tres a Europa

Nova victòria de l’Spar Girona a l’EuroCup Women. Les de Laura Antoja han completat un gran segon quart (4 a 20) per imposar-se a la pista del Pieštanské Cajky (63 a 68). Kelsey Mitchell, amb 18 punts, i Bertsch, Magarity i Tolo (13 punts cadascuna) han ajudat a les nostres a aconseguir la victòria, destacant també l’actuació defensiva de Canella (3 taps) i el control de joc de Peña (5 assistències).

A poc a poc
Amb un inici tímid en defensa per ambdós conjunts, el Pieštanské ha sigut el petit guanyador del primer compàs d’enfrontament (12 a 8). El temps mort de Laura Antoja ha aconseguit frenar l’intercanvi constant de cistelles, mentre que l’entrada de Regan Magarity ha donat un altre aire a l’Spar. De fet, amb un 2+1 de la sueca, l’Uni s’ha posat per primera vegada per davant en el marcador (14 a 15, 2:30). Els punts combinats de Regan i Kelsey han donat a les gironines una petit avantatge (19 a 20).

Excel·lent defensa
Ja en el segon quart, l’Spar ha tallat en sec al joc ofensiu del Pieštanské. Les locals han intentat de totes entrar a l’enfrontament, però l’actitud defensiva de les de Laura Antoja ha passat per sobre. Aquesta situació l’ha aprofitat l’Spar, que amb el lideratge ofensiu de Kelsey Mitchell, Morgan Bertsch i Regan Magarity (13 punts, 12 punts i 9 punts respectivament) i el control de joc de Laura Peña (5 assistències) han posat al marcador el +17 (parcial de 4 a 20, 23 a 40).

De menys a més
Canvi de papers en el tercer quart. El canvi ofensiu de les locals han sorprès a les de Laura Antoja. Amb el primer triple de James, les eslovaques s’han apoderat del control de partit, imposant un parcial d’11 a 1 (14 punts de James, 34 a 41). El temps mort de la nostra entrenadora ha tingut els seus efectes i l’Spar ha trencat la mala sort amb un triple de Laura Peña. Canella, des de la personal, i els punts finals de Marianna Tolo han tornat a distanciar a les gironines (36 a 52).

L’últim quart no ha començat de la millor manera, i és que passats els 13 primers segons, Ainhoa López ha rebut un cop al rostre. Tot i el contratemps, Kelsey Mitchel s’ha estrenat en la segona part i Peña ha contestat el triple de James (44 a 58). Una tècnica de James i una antiesportiva a Canella han encès al públic i les locals han canviat el xip en atac (triple de James, 51 a 59). No obstant això, Kelsey Mitchel ha aparegut per calmar l’enfrontament i Tolo ha rematat el partit des de la línia personal (53 a 68).