Una volta sencera comptabilitzada per victòries

Una volta sencera comptabilitzada per victòries

Una volta sencera comptabilitzada per victòries

El número 13 no sempre és sinònim de mala sort. Ahir l’Spar Citylift Girona va aconseguir la seva 13a victòria consecutiva a la Liga Dia, el que significa que ha segellat una volta completa guanyant tots els partits.

L’últim escull que ha hagut de superar l’equip d’Eric Surís ha estat un fort Cadí La Seu, que ahir a Fontajau es va veure superat per una plantilla que no només es troba en un gran moment de forma, sinó que ja compta amb totes les jugadores del primer equip disponibles –entenent el procés d’adaptació pel qual està passant la recent reincorporada Bea Sánchez-.

Des del dia 11 de novembre, quan l’equip va vèncer amb un contundent 81-51 a Quesos el Pastor Zamarat, l’Spar Citylift Girona ha comptabilitzat tots els seus partits per victòries. En concret, fa 85 dies que no coneix la derrota.

Actualment se situa líder, empatat a victòries amb Perfumerías Avenida amb un balanç de 17-1 i ja està classificat matemàticament pels play-offs. Ara, en una setmana relativament tranquil·la pel descans d’Eurocup, buscarà augmentar la ratxa amb la 14a victòria, de nou, contra Quesos el Pastor Zamarat.

Attachment