Victòria treballada per mantenir el lideratge a Zamora (CD Zamarat 61 – 67 Spar Citylift Girona)

Victòria treballada per mantenir el lideratge a Zamora (CD Zamarat 61 – 67 Spar Citylift Girona)

Crònica-j19

Imatge d’Arxiu. Xavier Marquès

Quesos el Pastor Zamarat afrontava la 19a jornada de lliga en zona de risc, empatat a 4 victòries amb Snatt‘s Femení Sant Adrià que marca actualment la zona de descens, acumulant 5 derrotes en els últims 5 partits. Per la part catalana, l’Spar Citylift ha arribat al partit en un moment dolç de forma, havent recuperat tots els seus efectius en plantilla -tot i el descans d’avui de Hampton per unes lleugeres molèsties- i buscant la 14a victòria consecutiva.

Al primer quart s’ha pogut veure l’actitud batalladora de les locals, que lluny d’empetitir-se per la diferència en la classificació ja esmentada, han aguantat bé l’atac gironí i han sabut començar anotant a bon ritme. Amb tot, però, les jugadores d’Eric Surís s’han acabat imposant en el primer període amb un 15 –17.

Parcial de 0-14 per començar el segon quart. Nadia Colhado, molt endollada, ha contribuït a l’anotació des de la zona. Al mateix temps, a mesura que ha avançat el matx, l’equip s’ha anat sentint més còmode i la bona circulació de pilota ha ajudat a agafar el ritme de partit desitjat. Les locals, però, han reaccionat i amb un bon punt de rauxa han sabut tornar a entrar al partit per arribar a la mitja part amb un ajustat 31-33.

La igualtat en el marcador ha seguit dins el guió del partit. El bon percentatge de tirs de 2 punts de l’Spar Citylift Girona contrarestava amb un encert més discret en tirs de tres. Pel que fa al domini del rebot, aquest ha estat gironí, però tampoc ha acabat essent un aspecte determinant per desmarcar-se en el resultat, que al final del tercer quart era de 48-51.

La renda de punts més gran s’ha aconseguit establir durant l’últim quart, i finalment ha valgut una complicadíssima victòria per un ajustat 61-67. L’equip, que torna demà cap a Girona, ja pensa en el partit d’anada de la ronda de 8 de l’Eurocup Women que es disputarà dimecres a Hongria, davant de KSC Szekszard.