Notícies

Noticies

KELSEY MITCHELL, BAIXA ELS DOS PRÒXIMS PARTITS.

KELSEY MITCHELL, BAIXA ELS DOS PRÒXIMS PARTITS La jugadora nord-americana Kelsey Mitchell es perdrà els dos pròxims partits (contra el Piestanske Cajky i contra el Baxi Ferrol). per jugar amb l’USA National Team el 2023 FIBA 3×3 AmeriCup de

L’UNI TORNA A SUMAR A CANÀRIES.

L’UNI TORNA A SUMAR A CANÀRIES L’Spar Girona ha guanyat a Gran Canària i suma la sisena victòria a la LF Endesa. Les gironines han dominat el xoc fins al 30 a 53 del tercer quart, però Loville i Mbomio han situat a les locals en el partit

NOU ACORD DE PATROCINI AMB PREVENCIÓ LABORAL GREMI.

NOU ACORD DE PATROCINI AMB PREVENCIÓ LABORAL GREMI Prevenció Laboral Gremi (PLG) ha arribat a un nou acord per esdevenir patrocinador de l’Uni Girona. L’acte oficial de l’acord hi van assistir, per part de PLG, Jaume Casadevall, administrador

L’UNI CAU CONTRA L’ARASKI.

L’UNI CAU CONTRA L’ARASKI L’Araski, que ja es va imposar la temporada passada a Fontajau, ha tornat a superar a les gironines per 52 a 63. Un parcial de 0 a 8 en l’últim quart ha sentenciat l’enfrontament. Gretter, Van den A