Notícies

Noticies

L’ESTUDIANTES ES GRADUA A FONTAJAU.

L’ESTUDIANTES ES GRADUA A FONTAJAU Dura derrota a casa. El Movistar Estudiantes s’ha fet gran a Girona des del segon quart, imposant el seu ritme de partit i castigant la nostra defensa (60 a 78). Massey, que ha dominat la zona, ha estat la mÃ

L’UNI SUA DE VALENT PER SUPERAR AL CELTA.

L’UNI SUA DE VALENT PER SUPERAR AL CELTA El Celta ha estat un mal de cap per a l’Spar Girona. Les de Laura Antoja han hagut que fer un últim quart gairebé perfecte per emportar-se la victòria de terres gallegues, imposant-se per 75 a 84 grÃ

REBEKAH GARDNER TORNA A L’SPAR GIRONA.

REBEKAH GARDNER TORNA A L’SPAR GIRONA L’Spar Girona i la nord-americana Rebekah Gardner han arribat a un acord perquè la jugadora torni a defensar la samarreta gironina. “Volem anunciar el fitxatge de Rebekah Gardner. La jugadora americ

KELSEY MITCHELL, BAIXA ELS DOS PRÃ’XIMS PARTITS.

KELSEY MITCHELL, BAIXA ELS DOS PRÃ’XIMS PARTITS La jugadora nord-americana Kelsey Mitchell es perdrà els dos pròxims partits (contra el Piestanske Cajky i contra el Baxi Ferrol). per jugar amb l’USA National Team el 2023 FIBA 3×3 AmeriCup de

L’UNI TORNA A SUMAR A CANÀRIES.

L’UNI TORNA A SUMAR A CANÀRIES L’Spar Girona ha guanyat a Gran Canària i suma la sisena victòria a la LF Endesa. Les gironines han dominat el xoc fins al 30 a 53 del tercer quart, però Loville i Mbomio han situat a les locals en el partit