Notícies

Noticies

LA PRIMERA A LA LF ENDESA.

LA PRIMERA A LA LF ENDESA 2607 espectadors han gaudit de la primera victòria de l’Spar a Fontajau i a la LF Endesa. Tot i que el Barça ha posat les coses difícils, un final de tercer quart molt encertat ha decantat la balança a favor nostre, dom

PRÈVIA | SPAR GIRONA – BARÇA CBS.

PRÈVIA | SPAR GIRONA – BARÇA CBS Aquest dissabte l’Spar rep el Barça CBS a les 17:45h. “És un títol que em feia molta il·lusió. El vam lluitar el millor que vam saber. Hi ha errors i ens ha fet mal”. D’aquesta manera h

PRÈVIA | LLIGA CATALANA.

PRÈVIA | LLIGA CATALANA L’Uni tornarà a disputar les semifinals contra el conjunt blaugrana el pròxim divendres 29 de setembre a les 18:15 h. El Palau d’Esports de La Seu d’Urgell serà la seu, 4 temporades més tard de la darrera ve

L’UNI COMENÇA LA LLIGA AMB DERROTA .

L’UNI COMENÇA LA LLIGA AMB DERROTA  Amb moltes baixes és complicat. Encara més si a davant tens un rival d’altura com el Casademont Zaragoza. Un gran inici de l’Spar Girona no ha intimidat a les locals, fortes en el Príncipe Felipe

PRÈVIA | CASADEMONT ZARAGOZA – SPAR GIRONA.

PRÈVIA | CASADEMONT ZARAGOZA – SPAR GIRONA Després de completar la pretemporada, amb un balanç d’una victòria contra el Tordera i una derrota contra el BLMA, l’Spar Girona disputa aquest dissabte la primera prova de foc de la tempora

TRET DE SORTIDA A LA LF ENDESA.

TRET DE SORTIDA A LA LF ENDESA Cinc dies abans de començar la lliga, la FEB ha presentat aquest migdia al Wizink Center de Madrid la LF Endesa 2023/24 en un acte que han participat els 16 equips. L’Uni Girona ha estat representat pel nou fitxatge S

L’SPAR TANCA LA PRETEMPORADA AMB VICTÒRIA.

L’SPAR TANCA LA PRETEMPORADA AMB VICTÒRIA L’Uni Girona ha suat de valent per superar al CEEB Tordera a Santa Coloma de Farners. De fet, no ha estat fins a l’últim quart que les gironines han aconseguit respirar gràcies a un gran canvi